In de reeks ‘Inge Geerdens invites …’ geeft Inge, CEO van CVWarehouse en meter van Campus National, boeiende sprekers een forum op deze campus.

Op donderdagavond 19 oktober 2017 is Paula Marckx haar gast met een lezing over “Het arrest Marckx, ‘jonger ouder worden’ en zoveel meer”.

Inge nodigt iedereen van harte uit op deze interessante lezing en netwerkmoment. Na de lezing bieden we alle genodigden graag een drankje aan.

Als journaliste interviewt Paula nog steeds sleutelfiguren uit de brede samenleving, gaande van Bart De Wever en Faroek Özgünes tot Fernand Huts en Alex Agnew. En ze zijn stuk voor stuk haar vrienden geworden.

Als activiste schrijft ze boeken, geeft lezingen en inspireert ze jong en oud met nieuwe ideeën en projecten. Geen onderwerp is voor haar taboe. Ze is ook niet bang om haar mening tot in Straatsburg te verkondigen (cfr het naar haar vernoemde arrest Marckx dat vaststelde dat natuurlijke kinderen in België gediscrimineerd werden in hun gezins- en afstammingsrechten).

Kortom een vrouw met veel levenservaring die ze graag met u deelt. Nieuwsgierig? Kom dan vooral luisteren!

Campus National is de A-typische campus van Thomas More in Antwerpen. Een oude huurkazerne aan de Kronenburgstraat werd omgebouwd tot een multifunctioneel gebouw met een polyvalente zaal, studentenkoten, een gezellig café, een open leercentrum, de dienst studentenvoorzieningen … Het is een centrum voor ontmoeting, onderwijs en begeleiding in de binnenstad en richt zijn blik daarbij ook op de buitenwereld.
Donderdag 19 oktober 2017, 19.00 uur in Thomas More, Campus National, Kronenburgstraat 66, 2000 Antwerpen
Gelieve vóór 12 oktober in te schrijven via deze link:
http://forms.thomasmore.be/view.php?id=1721872