De 2e editie van Wijk4Love startte vorige maand (aug ’17) met een dreigende regenbui. Maar toen het feest eenmaal was begonnen, verdreven de opstijgende liefde, de warmte en het samenhorigheidsgevoel van de wijk alle verdere regenwolken.

Muziek, volksspelen, kindervertellingen, optredens, de verkiezing van Keizer en Keizerin van Sint-Andries, buffet en dans maakten er één groot feest van. Een van de hoogtepunten was de huwelijksceremonie die werd geleid door pastoor Rudi Mannaerts en Slons Dievanons. Tal van wijkbewoners zwoeren hun trouw aan de wijk. Anderen, die het vorig jaar reeds hadden gedaan, mochten hun katoenen jubileum vieren. Keizer van de 4e wijk voor dit jaar werd Kenny Van Loock en Keizerin Katja Yip. Hofnar werd Lief Vandervoort en Ambassadrice Charissa Parassiadis. (Guido Sanders)