Droom je van meer groen op de Leien, meer terraskes op het Mechelseplein of een Velo-station in jouw straat? Zit er een put in de stoep of ben je de werken rond de Londenbrug beu?

Imec en stad Antwerpen bouwen samen aan een oplossing om via jouw smartphone in contact te staan met de overheid.
Eerder dit jaar namen we bij enkele enthousiaste Antwerpenaars interviews af omtrent de voorstelling van deze Wappr-app en nu zetten we de koers verder en hebben we opnieuw enthousiastelingen nodig om de ultieme communicatie-app te ontwikkelen.
In de volgende stap vertel jij ons tijdens een stadswandeling door de pittoreske wijk St. Andries wat je vindt van de applicatie. Op dinsdag 12 september 2017 reserveren we twee slots van telkens 3 uur voor deze mooie wandeling en een napraatmoment. Maak hier kans om deel uit te maken van deze unieke ervaring! Inschrijven doe je hier: https://imec.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_aeKfJFQ6LLs1BTn