Zaterdag 12 augustus is voor de inwoners van Sint-Andries een heel bijzondere dag. Dan vieren ze hun 1ste huwelijksverjaardag. En ja, allemaal tegelijkertijd!

Vorig jaar namen een paar buurtbewoners het initiatief om hun liefde voor de wijk te vereeuwigen en ze organiseerden een heuse trouwpartij waarop vele buurtbewoners, onder het waakzame oog van Charissa Parasiadis (Slongs Dievanongs) en Pastoor Mannaerts, hun geloften a egden.

Wat begon als een ludieke grap aan de toog, werd een echt trouwfeest met ringen, taart, een bu et, een openingsdans, veel volk en vooral veel plezier.

Tijd om dit nog eens over te doen voor al die buurtbewoners die er vorig jaar niet bij waren en voor de anderen de gelegenheid om hun

geloften te hernieuwen en hun 1-jarig of katoenen jubileum te vieren.

Op zaterdag 12 augustus wordt het Sint-Andriesplein vanaf ’s mid- dags opnieuw het decor voor deze bijzondere gebeurtenis met volksspelen, kinderanimatie en veel mu- ziek.

Dus, beste inwoners van Sint-Andries en sympathisanten, haal die trouwjurk vanonder het stof, maak een lekker hapje voor ons buffet, smeer die dansbenen alvast in en trouw nog een keer!

Iedereen is welkom, want zoals Charissa het vorig jaar al zo mooi verwoordde: “Iedereen hier gelijk, de zon schijnt voor iedereen in de 4de wijk.”

Wil je op de hoogte blijven van Wijk4love, meewerken als vrijwilliger enz.? Like onze facebookpagina Wijk4Love of stuur een mailtje naar vanloock.kenny@hotmail.com!

mde