De 8e editie van de jaarlijkse Sint-Andries Run is tijdens het pinksterweekend, zoals elk jaar weer, veel meer geworden dan een stratenloop voor jong en oud. Een artistieke braderij, een kidszone met gratis animatie, trampolines, een origineel springkasteel, kindergrime, muziekgroepen, dj’s, fanfares en zelfs majorettes. Heel de wijk toonde weer haar warm hart: gezellige kleinschaligheid, ongekunstelde hartelijkheid … een dorp in de stad waar iedereen mekaar nog kent.

Sportief Sint-Andries en alle vrijwilligers deden hun leuze alle eer aan: ‘Niet de grootste stratenloop van ’t stad, wel de plezantste.’ Een dikke pluim voor de organisatie en wij kijken al uit naar de 9de editie op zondag 3 juni 2018.

Wil je er volgend jaar ook bij zijn?
Start to Run vanaf 7 september 2017
Klinken volgende uitspraken je bekend in de oren:

  • Ik wil me tter voelen en iets aan mijn conditie doen.
  • Joggen spreekt me wel aan.
  • Ik ben al een paar keer Start to Run begonnen op mijn eentje, maar hou dit niet vol.
  • Ik kan al wat joggen/lopen en wil dit onder begeleiding opkrikken tot 10 km.
  • Samen bewegen spreekt me aan.

Dan is Start to Run iets voor jou. Na 15 weken loop je 5 of 10 km. De training start elke donderdag om 19.30 uur aan het coStA op de Sint-Andriesplaats 24. Om 20.30 uur zijn we terug en kan je nog wat napraten in het coStA. De eerste training is op 7 september 2017. Het kost je 30 euro voor 15 weken. Meer info bij Beerschot Atletiek (www.beerschot-atletiek.be)